Tarinamme

Total-Henkilöstöpalvelut perustettiin Kuopiossa vastaamaan kysyntään erityyppisistä työntekijöistä ja nostamaan piilotyöpaikat päivänvaloon. Kaiken taustalla oli halu tarjota eri alan yrityksille joustava palvelu, jonka avulla yritys voi saada täydellisen työntekijän jopa muutaman tunnin päästä tilauksesta. Samalla halusimme olla taho, jonka avulla motivoitunut työntekijä löytää elämäntilanteeseensa sopivimman ja parhaan mahdollisen työn.  Eihän tämä kaikki aina ole mahdollista. Mutta kun tarpeeksi paljon yritetään ja ponnistellaan, niin aika moni pala loksahtaa paikoilleen. Ja sitä me olemme olleet valmiit tekemään.  

Olemme tehneet myyräntyötä työmarkkinoilla Kuopion lisäksi mm. Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä, ja kaivautuneet erilaisten yritysten ongelmakohtiin lukemattomilla aloilla.

Olemme valmiit heittämään osaamisemme likoon erilaisissa haasteissa ja silloin kun vastassa on umpikuja, puramme sen pala kerrallaan. Aina ei voi onnistua, mutta melkein joka kerta voi. Siksi olemmekin etuliitteemme mukaisesti täyden palvelun henkilöstötalo. Keskitymme totaalisen laadukkaaseen toimintaan ja pitkäaikaisiin asiakkuuksiin, joissa sekä asiakasyrityksemme, että työntekijämme voittaa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta pysymme hereillä alati muuttuvilla työ- ja työntekijämarkkinoilla. Olitpa vailla työntekijää tai työpaikkaa, kannattaa kysyä meiltä. Otamme vastaan myös muita ideoita ja yhteistyöehdotuksia.  

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Noudatamme vastuullisesti paitsi työehtosopimuksia ja lakeja, myös HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?