Miksi Total-Henkilöstöpalvelut?

Kuuntelemme Sinua ja perehdymme liiketoimintaasi

Jotta palvelumme kohtaisi tarpeesi, perehdymme liiketoimintaasi ja kartoitamme rekrytoinnin tai henkilöstöresursoinnin haasteet. Tunnemme usean toimialan erityispiirteet ja monesti meillä on valmis ratkaisu sekä osaaminen ongelmaasi. Tarvittaessa kartoitamme uudet rekrytointikanavat ja -menetelmät. Hallitsemme isommatkin työntekijätarpeet ja rekrytointikokonaisuudet.

Parempaa rekrytointimarkkinointia

Rekrytointiprosessimme on tarkkaan mietitty ja suunnittelemme sekä kehitämme sitä jatkuvasti. Aggressiivinen rekrytointiviestintämme tavoittaa myös passiiviset hakijat. Tiedämme, kuinka työpaikkailmoituksista tehdään houkuttelevia ja käytämme tehokkaimpia rekrytointikanavia, joiden tulos sekä näkyvyys ovat mitattavissa.

Sitoudumme Sinuun

Työskentelemme pitkäjänteisesti parhaiden osaajien löytämiseksi. Mikäli sopivan työntekijän löytäminen osoittautuu haastavaksi, vaihdamme taktiikka. Emme jätä asiakastamme pulaan, vaan kartoitamme uudet menetelmät sopivan työntekijän löytämiseksi. Pitkäjänteisen yhteistyön pohjalta työskentelemme asiakkaamme eduksi ja pidämme hänet ajan tasalla osaajista, vaikka akuuttia tarvetta ei jatkuvasti olisikaan.

Tunnemme työehtosopimukset sekä työlainsäädännön

Suhtaudumme työsuhdeasioihin tarkasti ja huolellisesti. Työntekijämme saavat rauhassa keskittyä omiin työtehtäviinsä, kun hallinnolliset asiat sujuvat ja yhteyshenkilömme ovat tavoitettavissa. Reagoimme myös ongelmatilanteisiin ajoissa ja järjestämme tarvittaessa kehityskeskustelut sekä muut työsuhteen johtamiseen liittyvät asiat. Olemme myös Henkilöstöpalvelualan liiton (HPL) jäsen, joten kauttamme saa myös työsuhdeneuvontaa ristiriitatilanteissa.

Parannamme työnantajamielikuvaasi

Käytössäsi on rekrytointiammattilaiset ja heidän suunnittelema rekrytointiprosessiin liittyvä markkinointiviestintä. Kun viestintä on kunnossa, saat hyvän työntekijän lisäksi näkyvyyttä yrityksellesi. Tämä parantaa työnantajamielikuvaasi ja helpottaa rekrytointeja tulevaisuudessa.