Pysähdyksissä, mutta ei pysähtyneitä

Olosuhteet ovat pakottaneet meidät outoon ja uuteen tilanteeseen. Poikkeustilanne on aiheuttanut äkillisiä haasteita eri alojen yrityksissä – osa on joutunut olosuhteiden pakosta lomauttamaan työntekijöitään, osalla tarve työntekijöistä on lisääntynyt. Me olemme huomanneet asiakkaissamme tapahtuvat muutokset ja olemme reagoineet tilanteeseen nopeasti.

Tämän poikkeustilanteen keskellä, meidän tehtävämme on auttaa yritystäsi säilyttämään sille ominainen palvelutaso ja samalla haluamme työllistää osaajia. Työhakemusten määrä on selkeästi kasvanut ja jos jotain positiivista tässä tilanteessa on, niin se on tämä asia – tällä hetkellä osaajia löytyy!

Miksi henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokraus on asiakkaalle vaivaton ja matalariskinen palvelu löytää nopeasti työntekijöitä.

Riskitön

Palvelumme on asiakkaalle maksuton siihen saakka, kunnes sopiva työntekijä löytyy. Palvelu ei sisällä piilokuluja – maksat kiinteää tuntihintaa vain toteutuneista työtunneista. Mikäli työntekijä sairastuu tai estyy tulemasta töihin, ei yrityksellesi synny tästä kuluja. Voit myös tarvittaessa rekrytoida vuokratyöntekijän yrityksesi työntekijäksi.

Säästät aikaa ja resursseja

Me hoidamme puolestasi koko rekrytointiprosessin, hallinnolliset asiat, työterveyden sekä mahdolliset työntekijän tarvitsemat työvarusteet. Tämän kaiken kattaa kiinteä tuntihinta. Työntekijä on vastuullamme, mutta yrityksesi tehtäväksi jää työntekijän perehdyttäminen tehtäviinsä.

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, otathan meihin yhteyttä joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta! Kuulisimme mielellämme lisää, kuinka voisimme olla avuksi – keskustelu ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.