Tutustu meihin paremmin! Jyväskylän toimistolla työskentelevä Amalia esittäytyy

Heippa!

Täällä kirjoittelee Amalia, toimin henkilöstöassistenttina Jyväskylän toimistolla harjoittelun muodossa. Olen ollut mukana Totalilla lokakuusta 2018 asti, ja harjoitteluni kestää maaliskuun loppuun.

Työnkuvaani henkilöstöassistenttina kuuluvat toimiston hallinnolliset tehtävät kuten esimerkiksi laskutukset ja erilaiset taustatyöt, varastosta vastaaminen sekä muut juoksevat asiat, joita toisinaan ilmaantuu. Olen myös osallisena rekrytointiprosesseissamme työpaikkailmoituksien, hakijakontaktointien, työhaastattelujen sekä sopimusasioiden merkeissä. Minulle kuuluu myös tuntikirjauksien hoitaminen palkanlaskentaa varten. Olen päässyt osallistumaan myös sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja oppimaan siitäkin lisää. Olen siis monitoimityyppi toimistollamme, ja hoitelen milloin mitäkin tarpeen mukaan. Yksi parhaista asioistani työnkuvassani onkin juuri se, että saan tehdä niin monipuolisesti kaikkea.


Päädyin henkilöstöpuolelle siksi, että ihmiset, erilaiset taustat ja kiinnostuksen kohteet sekä osaaminen ovat asioita, jotka minua kiinnostavat erityisen paljon. Pääsen työskentelemään näiden asioiden äärellä tällä hetkellä jokapäiväisessä työssäni, joten harjoitteluni on antanut minulle jo tähän mennessä todella paljon uusia kokemuksia ja oppeja käytännön työn kautta.

Totalille päädyin siis opintoihini kuuluvan harjoittelun merkeissä. Opiskelen JAMKissa liiketaloutta, ja kuulun henkilöstöasiantuntijan kärkeen, jolloin opintoni painottuvat pitkälti HR- ja johtamispuolelle. Päädyin henkilöstöpuolelle siksi, että ihmiset, erilaiset taustat ja kiinnostuksen kohteet sekä osaaminen ovat asioita, jotka minua kiinnostavat erityisen paljon. Pääsen työskentelemään näiden asioiden äärellä tällä hetkellä jokapäiväisessä työssäni, joten harjoitteluni on antanut minulle jo tähän mennessä todella paljon uusia kokemuksia ja oppeja käytännön työn kautta. Ennen kaupallisen alan opintoja minulla on kertynyt myös lyhyt opiskelutausta sosiaali- ja terveysalalta, josta jäi palo myös työhyvinvointia sekä työkyvyn ylläpitämistä ja kehittämistä kohtaan.

Tavoitteenani on valmistua tulevan kevään aikana, ja tätä kohti mennessä myös opinnäytetyö on ajankohtainen asia. Tutkimukseni tulee kohdistumaan Totalin työnantajamielikuvaan ja sen kehittämiseen, eli tarkoitukseni on analysoida työnantajamielikuvamme nykytilannetta ja tuloksien avulla saada aikaan parannuksia ja toimenpiteitä, joilla työnantajamielikuvaamme voidaan kehittää entisestään. Tämän avulla haluamme tehdä Totalista entistä paremman työnantajan vuokratyöntekijöillemme.

Aiempi taustani painottuu pitkälti asiakaspalvelu- ja myyjätehtäviin erilaisissa työympäristöissä aina pienestä lelukaupasta päivittäistavarakauppaan ja kansainväliseenkin ympäristöön. Vapaus ja vastuu ovat minulle tärkeitä asioita työnteossa, ja näitä pääsen vahvasti toteuttamaan Totalilla. Olen ensimmäistä kertaa henkilöstöalan työssä, joten uusia asioita on tullut valtava määrä, mutta on hienoa huomata oma kehittyminen ja jatkuva uuden oppiminen.

Tällä hetkellä arki täyttyy työpäivistä ja opinnäytetyön valmisteluista, mutta yritän aina johonkin väliin saada mahtumaan myös liikuntaa ja läheisten ihmisten seuraa. Minulle on tärkeää tasapainottaa kiireistä työ- ja opiskeluarkea, ja tykkään salitreeneistä hyvänä vastapainona näille. Talviaikaan myös luistelu on lempipuuhaani, ja kesäaikaan taas rakastan mökkeilyä rennoissa oloissa luonnon ääressä.

Työskentelyotteeni on positiivinen ja oppimishalukas, ja toivon, että iloinen persoonani välittyy myös työntekijöillemme sekä asiakkaillemme. Minut tavoittaa numerosta 040 137 1310 ja sähköpostitse amalia(a)totalhenkilostopalvelut.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.