Tutustu meihin paremmin! Kuopion toimistolla työskentelevä Noora esittäytyy

Moikka!

Olen Noora, luova ongelmanratkaisija ja työskentelen Kuopion toimistolla toimistopäällikkönä. Työurani Totalilla alkoi minun mittapuullani hurjan kauan sitten – se oli vuosi 2012, kun vaihdoin alaa ja hyppäsin mukaan henkilöstöhallinnan pariin. Näihin vuosiin on kuulunut paljon oppimista ja itsensä kehittämistä.

Uskon, että kukaan meistä ei koskaan ole valmis ja sen vuoksi pidän tärkeänä sitä, että työntekijä itse pitää huolta omasta henkilökohtaisesta kehityksestään. Työni on mahdollistanut mm. ammattikorkeakouluopinnot ja valmistuin tradenomiksi vuoden 2018 joulukuussa. Korkeakoulututkinto auttoi minua ymmärtämään liiketoimintaa kokonaisvaltaisemmin ja sen myötä kiinnostukseni yritystoiminnan kehittämiseen kasvoi. Olen opiskellut myös graafista suunnittelua sekä viestintää, joten on luonnollista, että olen yhdistänyt koulutuksieni kautta saamani osaamisen työtehtäviini.

Työpäiväni koostuvat monipuolisista henkilöstöhallintaan ja toimiston arkeen liittyvistä tehtävistä, vastaan myös yrityksen markkinoinnillisista toimenpiteistä. Työskentelen tiiviisti eri sidosryhmien sekä oman henkilökuntamme kanssa. Vastaan myös organisaatiomme sisällöntuotannosta, digitaalisesta markkinoinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Osallistun myös liiketoimintajohtajamme kanssa palvelumuotoiluun.

Työni vaatii tietoa ja taitoa monilta eri osa-alueilta. Olen luonteeltani todella käytännönläheinen ja vaikka arvostan koulun penkiltä saatua oppia, uskon myös siihen, että työ opettaa tekijäänsä. Kun olet kiinnostunut jostain asiasta, hankit siitä luontaisesti lisää tietoa. Minulle on luontaista seurata markkinoinnin trendejä ja mitä henkilöstöpalvelualalla yleisesti tapahtuu. Pidän tärkeänä sitä, että tiedän mitä kullakin kentällä on meneillään, jotta voin reagoida niihin riittävän ajoissa.


Työni vaatii tietoa ja taitoa monilta eri osa-alueilta. Olen luonteeltani todella käytännönläheinen ja vaikka arvostan koulun penkiltä saatua oppia, uskon myös siihen, että työ opettaa tekijäänsä. Kun olet kiinnostunut jostain asiasta, hankit siitä luontaisesti lisää tietoa. Minulle on luontaista seurata markkinoinnin trendejä ja mitä henkilöstöpalvelualalla yleisesti tapahtuu.

Parasta työssäni on se, että pääsen hyödyntämään taitojani luovasti. Viimeisin vetämäni projekti on Total-Henkilöstöpalveluiden kokonaisvaltainen visuaalisen ilmeen päivittäminen. Käsialaani on mm. yrityksen uusi logo sekä uudistuneet internetsivut. Henkilöstövuokrauksella oli vuosia ikävä kaiku takanaan ja me täällä Totalilla olemme halunneet tarttua tähän myyttiin. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme sekä työntekijöitämme entistä paremmin ja haluamme, että työnantajamielikuvamme vastaa toimintaamme – Sitä, mitä me ihan oikeasti täällä olemme ja mitä me teemme. Olen innoissani siitä, mitä me tulemme saamaan aikaiseksi kuluvan vuoden aikana!

Vapaa-aikani kuluu kaiken luovan parissa. Olen maalannut tauluja jo usean vuoden ajan ja siitä onkin muodostunut minulle sivutyö. Taulujani on ollut esillä mm. vuoden 2018 Porin asuntomessuilla kahdessa eri kohteessa. Olen myös opiskellut valokuvausta ja maalaamisen lisäksi se on minulle todella rakas harrastus. Pyrin myös lukemaan paljon, mutta koska vapaa-aikani on rajallista, olen ratkaissut ongelman koukuttumalla äänikirjoihin sekä podcasteihin. Kiireisen arjen vastapainona harrastan monipuolisesti liikuntaa.

Minut tavoittaa numerosta 040 159 5949 ja sähköpostitse noora(a)totalhenkilostpalvelut.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.