Palvelumme

Toimintamme perusta on tarjota yrityksille joustavaa palvelua, jonka avulla yritys voi saada täydellisen työntekijän jopa muutaman tunnin päästä tilauksesta. Toisaalta, palvelemme myös työntekijöitämme olemalla taho, jonka kautta osaaja löytää itselleen parhaan mahdollisen työn, joka sopii hänen elämäntilanteeseensa.

Tarjoamme erilaisia henkilöstöratkaisuja ja toimintamme pohjana toimii yrityksen sen hetkisen tilanteen huomioon ottaminen. Tämän vuoksi tarjoamme ilmaisia kartoituskäyntejä, jotta voimme tarjota asiakkaalleemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppo tapa kasvattaa omaa liiketoimintaa pienemmillä riskeillä. Sen avulla paikkaat esimerkiksi ruuhkahuippuja tai sairauslomia ja voit näin keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Rekrytointipalvelu

Yrityksen menestymisen kannalta, oikeat henkilöt ovat kasvun perusta. Rekrytointipalvelupakettimme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, Totaalisen tehokkaasti.

Rekrytoinnin kehitys

Me kartoitamme yrityksesi tilan ja sen perusteella pilkomme rekrytointiprosessin osiin. Kehitämme jokaista prosessin osaa aina haettavan työntekijän profiloinnista rekrytointimarkkinointiin.

Ilmainen kartoituskäynti

Me Totalilla haluamme auttaa sinua kartoittamaan työntekijätarpeesi, ilmaiseksi. Kartoituskäynnillä vastaamme kysymyksiisi ja pyrimme ratkaisemaan ongelmasi.