TyöntekijälleOlemme reilu ja luotettava työnantaja.

Työllistämme vuosittain satoja työntekijöitä eri aloille, siksi etsimme jatkuvasti oman alansa osaajia. Etsit sitten koko- tai osa-aikaista työtä, meiltä löytyy joustava ratkaisu juuri sinulle. Olemme vastuullinen työnantaja, tyytyväinen työntekijä kun takaa tyytyväiset asiakkaat.

Tarjoamme palveluita henkilöstöalalle. Henkilöstövuokrauksessa työntekijä työskentelee asiakasyrityksessämme, mutta me olemme työnantaja ja huolehdimme työnantajavelvotteista. Tällöin asiakasyritys huolehtii perehdyttämisestä sekä työnjohdosta ja työturvallisuudesta. Useat työntekijämme ovatkin työllistyneet vuokratyösuhteen jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille. Rekrytointipalvelumme kautta asiakasyritykset etsivät kauttamme työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin työhakemus. Kerro itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja millainen työ sinua kiinnostaa, me otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme juuri sinulle sopivan työn!

Oletko muuttamassa Kuopioon, Jyväskylään tai Tampereelle?

Onko sinulle muutto ajankohtainen? Olet kenties muuttamassa opiskelemaan tai elämäntilanteesi vaatii paikkakunnan vaihtoa? Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia. Mikäli tuleva kotikaupunkisi on Kuopio, Jyväskylä tai Tampere tai niiden lähikunta, ja olet etsimässä töitä, niin otathan meihin yhteyttä! Soittamalla tavoitat meidät parhaiten. Puhelinnumeromme paikkakunnittain löytyvät täältä.