Työntekijälle

Olemme reilu ja luotettava työnantaja.

Työllistämme vuosittain satoja työntekijöitä eri aloille, siksi etsimme jatkuvasti oman alansa osaajia. Etsit sitten koko- tai osa-aikaista työtä, meiltä löytyy joustava ratkaisu juuri sinulle. Olemme vastuullinen työnantaja, tyytyväinen työntekijä kun takaa tyytyväiset asiakkaat.

Tarjoamme palveluita henkilöstöalalle. Henkilöstövuokrauksessa työntekijä työskentelee asiakasyrityksessämme, mutta me olemme työnantaja ja huolehdimme työnantajavelvotteista. Tällöin asiakasyritys huolehtii perehdyttämisestä sekä työnjohdosta ja työturvallisuudesta. Useat työntekijämme ovatkin työllistyneet vuokratyösuhteen jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille. Rekrytointipalvelumme kautta asiakasyritykset etsivät kauttamme työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli et löydä juuri sinulle sopivaa tehtävää, otathan meihin kuitenkin yhteyttä. Me täällä Totalilla olemme kiinnostuneita juuri Sinusta ja osaamisestasi.  Meidän visiomme on tarjota töitä niin aloittelijalle, kuin ammattilaisellekin. Missiomme on tarjota pidempiä työsuhteita ja olemmekin onnistuneet tässä varsin mukavasti, meillä oikeasti viihdytään ja siitä olemme ylpeitä!  

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin työhakemus. Kerro itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja millainen työ sinua kiinnostaa, me otamme sinuun yhteyttä, mikäli löydämme juuri sinulle sopivan työn!

Katso avoimet työpaikat tai jätä meille avoin hakemus