Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi vaihtui ja kiikarit alkavat kääntyä kevättä kohti. Tammikuu on monella alalla hieman rauhallisempi kuukausi, jolloin luodaan perustat kuntoon loppuvuotta varten. Meillä tämä tarkoittaa ainakin uuden somesuunnitelman käyttöönottoa ja visuaalisen ilmeemme päivittämistä. Myös asiakashankintaan panostetaan uusin ideoin.

Tammikuu on myös lupausten aikaa. Moni viettää tipatonta ja treenit aloitetaan uusin suunnitelmin. Meidän uuden vuoden lupaus on parantaa työnhakijakokemustamme, sillä se on tärkeä osa tavoitettamme tarjota entistäkin pidempiä ja parempia työsuhteita.

Perjantaina 4.1. on muuten kansainvälinen Trivia Day, jolloin voi jakaa kaikki parhaat nippelitiedot ja ”tärkeät” faktat. Tässä yksi avoimien työpaikkojen kehityksestä kertova fakta:

Avoimia työpaikkoja oli vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä 46 900, kun vuotta aiemmin määrä oli 34 300. Avoimia työpaikkoja vuoden takaiseen verrattuna oli jopa 12 600 enemmän!

Lähde: Suomen virallinen tilasto (SVT): Avoimet työpaikat [verkkojulkaisu]. ISSN=1798-2251. Helsinki: Tilastokeskus

Tulevan vuoden tilastot on vielä tekeillä, ota yhteyttä mikäli haluat muuttaa niitä meidän kanssa. Toivotamme onnellista uutta vuotta 2019!

Terveisin,

Petri Paloniemi

Liiketoimintajohtaja

Total-Henkilöstöpalvelut Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.