Asiakkaamme, voitte luottaa apuumme

Elämme kaikin puolin merkillistä aikaa ja olemme kaikki melkoisen poikkeavan tilanteen keskellä. Tärkeintä tällä hetkellä on ihmisten terveys sekä hyvinvointi ja vaikka me täällä Totalilla suhtaudumme vakavasti käynnissä olevaan tilanteeseen, se ei estä meitä palvelemasta nykyisiä, kuin uusiakin asiakkaitamme yhtä hyvin, kuin aikaisemminkin.

Ilmassa vellova epätietoisuus on sekä lisännyt, että vähentänyt rekrytoinnin tarpeita, mikä on luonnollista tässä tilanteessa. Haluamme kuitenkin painottaa, että olemme edelleen yrityksenne kokonaisvaltainen yhteistyökumppani niin henkilöstövuokrauksen, kuin rekrytoinninkin osalta. Olemme valmiita auttamaan, palvelemaan ja tukemaan erilaisissa liiketoimintaa helpottavissa toiminnoissa, jotta selviämme tämän hankalan vaiheen yli.

Epätietoisuus tulevasta on luonnollisesti aiheuttanut huolenaiheita niin meissä, kuin eri alojen asiakasyrityksissämme. Olemme olleet aktiivisesti yhteydessä asiakasyrityksiimme, joissa myös tämä poikkeustila on näkynyt erilaisina toimenpiteinä. Toimimme vastuullisesti, joten toteutamme käynnissä olevat sekä tulevat rekrytointiprosessit sekä asiakastapaamiset etänä. Videotapaamiset sekä puhelinkontaktit, ovat meille arkinen tapa ylläpitää asiakassuhteita sekä hoitaa rekrytointiprosessia menestyksekkäästi ja laadukkaasti.

Mitä Total-Henkilöstöpalveluille kuuluu?

Vaikka vallitseva tilanne onkin meille kaikille uusi, helpottavaa on tieto siitä, että olemme kaikki samassa veneessä. Suomen sekä maailman vakavan tilanteen huomioon ottaen, meille kuitenkin kuuluu pääsääntöisesti hyvää. Asiakaspäällikkömme ovat olleet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme ja olemme pystyneet pitämään palvelulupauksemme sekä auttaneet asiakkaitamme erilaisissa rekrytointihaasteissa. Kiitos tästä kuuluu mahtaville työntekijöillemme!

Tilanteesta johtuen, Kuopiossa maaliskuulle suunniteltu toimipaikan muutto siirtyy muutamalla viikolla. Halusimme toimia tässäkin vastuullisesti ja tulemme kertomaan uudesta toimipaikasta lisää, kun normaalit lähikontaktit ovat taas arkipäivää ja saamme muuton suoritettua. Silti odotamme innolla tulevaa kevättä ja toivottavasti, myös sen mukanaan tuomia uusia mahdollisuuksia.

Vaikka emme tiedä tulevasta, olemme vahvasti sitä mieltä, että me selviämme tästä yhdessä. Toivomme todella, että pääsisimme pian kiinni taas normaaliin arkeen, joka sisältää myös fyysisesti läheisiä kahvitaukoja, web-kameran kautta moikkailujen sijaan.

Pidetään mieli positiivisena!

Total-Henkilöstöpalveluiden väki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.