Kiitos vuodelle 2018 ja katsaus tulevaan.

On ollut ilo saada seurata henkilöstöpalvelualan kehitystä kuluneen vuoden ajan. Työelämä on murroksessa ja me täällä Total Henkilöstöpalveluissa olemme saaneet auttaa osaajia sopivan urapolun luomisessa ja samalla olemme auttaneet asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa. 

Henkilöstöpalveluala on ollut jo usean vuoden ajan kasvava toimiala ja myös me olemme innoissamme varsin hyvin kulkeneesta vuodesta 2018.  Sen vuoksi siirrymme iloisin ja odottavaisin mielin seuraavan vuoden puolelle, joka tuo tullessaan virkistäviä muutoksia.

Total Henkilöstöpalveluiden visuaalinen ilme tulee päivittymään vuoden 2019 alkupuolella. Muutos tulee olemaan merkittävä ja sen vuoksi ilmeemme päivittyy portaittain eri kanaviin. Haluamme myös palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja vuoden 2019 alusta otamme käyttöömme uusia palvelukokonaisuuksia. Älkää huoliko, kerromme kyllä, kun muutokset ovat ajankohtaisia.

Vuoden 2018 kuljimme visiomme viitoittamana ja edelleen haluamme tarjota #pidempiätyösuhteita. Vuonna 2019 olemme entistä parempi työnantaja sekä yhteistyökumppani, sen vuoksi tulevan vuoden teemamme on #parempiatyösuhteita.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme sekä arvokkaille työntekijöillemme kuluneesta vuodesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.